Πρόγραμμα κατάρτισης στη μαγειρική τέχνη με θέμα τη Μεσογειακή διατροφή ξεκινά ο Δήμος Νάουσας
Ξεκινά από το Δήμο Η.Π. Νάουσας πρόγραμμα κατάρτισης στη μαγειρική τέχνη με θέμα τη Μεσογειακή διατροφή. Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν σε δυο κύκλους και σε 15 δίωρες παρουσιάσεις, με τίτλο «Γευστικές περιπλανήσεις από τη Νάουσα στη Μεσόγειο» και θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Εσπερίδες, με εκπαιδευτή το Δημήτρη Μάντσιο, με μέγιστο αριθμό των καταρτιζομένων τα 15 άτομα σε κάθε τμήμα. Για τη...
Διαβάστε το άρθρο